Tillbaka till partnerkampanjen Stäng

Vår värdegrund

För oss på Verahill är det viktigt att alla som söker sig till oss känner sig trygga i att de får rätt hjälp och ett bra bemötande. Här kan du läsa mer om vår värdegrund och vad vi står för.

Mission – varför finns vi?

Vi finns för att hjälpa så många människor som möjligt till ett tryggare liv genom att göra familjejuridik tillgänglig och attraktiv för alla människor i Sverige.

Vision – vad vill vi åstadkomma?

En vardagsjuridisk tjänst i varje familj. Vi vill att familjejuridiken ska få en självklar plats i de svenska hemmen. Det ska vara lika naturligt att ta hjälp av oss som att gå till läkaren eller skaffa en försäkring.

Våra värderingar – hur ska vi vara för att utifrån vår mission ta oss mot vår vision?

Affärsmässiga

Vi förstår att vårt existensberättigande som företag bygger på vår förmåga att attrahera kunder och tillfredsställa deras behov. Våra kunder ska känna att vi tillför något värdefullt i deras liv. Vi är inte ”säljiga”, utan vi vill proaktivt hjälpa dig som kund att identifiera vilka familjejuridiska behov som finns i just din situation.

Moderna

Vi är inte en traditionellt jurist- eller advokatbyrå med hög svansföring där klienterna känner sig förminskade. Vi möter varje person på en mänsklig nivå och använder ett språk som folk förstår, istället för att gömma oss bakom juridiskt fikonspråk. Vi tänker nytt, utmanar oss själva och säger aldrig ”så här har vi alltid gjort”. Dessutom finns vi där folk finns – digitalt såväl som fysiskt – för att möta dig som kund där det passar dig bäst. 

Trygga

Vårt arbete innebär att vi kommer människor nära inpå livet, ofta i känsliga frågor. Som kund ska du därför känna att vi är lugna, trygga personer med hög kompetens och diskretion. Vi står stadigt på jorden, har stor integritet och är noga med att vara opartiska i frågor när så krävs, till exempel vid bouppteckningar. Du kan i alla lägen lita på vår kunskap, våra rekommendationer och på oss som personer.